Over Michiel

Fietskoerier

Michiel werkt als fietskoerier in Hilversum voor GreenSpeed. Sinds 2017 bezorgt hij met veel plezier pakjes als medicijnen en medische hulpmiddelen voor meerdere apotheken in zijn woonplaats. GreenSpeed bezorgt ook voor fietskoeriers.nl met klanten als Zara, H&M en buitenwinkel Bever.

Bewegen, buiten en bezorgen: dat zijn voor mij de belangrijkste voordelen van het werk als fietskoerier. Door iedere dag te fietsen blijf ik fysiek en mentaal in conditie, terwijl de vele contacten in de apotheken en onderweg het werk afwisselend maken. Ik wist niet dat ik er zo veel plezier in zou hebben, toen ik begon.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is don-quixote-02.jpg
Contentmaker

Michiel heeft veel ervaring als journalist en tekstschrijver. Hij schreef over diverse financieel-economische onderwerpen als beleggen, fusies/overnames en ondernemen. Opdrachtgevers waren onder andere ABN Amro, Reed Business en Mergermarket (destijds een onderdeel van Financial Times).

Het is heel uitdagend en intellectueel stimulerend om over het grote bedrijfsleven te schrijven. Maar ik haal veel meer voldoening uit werk waarbij ik de verhalen van echte ondernemers presenteer. Hun passie en directe betrokkenheid geven mij veel meer energie om treffende verslagen te brengen.

Contact

Laat dit veld blanco

Ik ben regelmatig op weg om pakjes te bezorgen, maar ik reageer zo snel mogelijk op jouw email.

Social media

Ik ben ook te vinden op Twitter en Linkedin.